Golden Pin -kilpailu
Golden Pin -kilpailu

Golden Pin 2022 voittajat

Johanna Lundán

Johanna Lundán perusti kotimaisten korujen verkkokaupan ja verkkomedian Jules & Beryl:in vuonna 2020. Yrityksen verkkosivut yhdistävät ostokokemuksen ja median yhteen ja näin Jules & Beryl haluaa ravistella suomalaista korukulttuuria. Tuomaristo valitsi Jules & Beryl:in voittajaksi sillä se tarjoaa alustan useille pienille yrityksille ja yhdistää ympäri maata sijaitsevat korusuunnittelijat luontaisesti verkkoon, missä asiakkaatkin ovat. Verkkokaupan lisäksi alusta yhdistää tuotteiden ympärille sisältöä sekä tarinoita ja tuomaristo uskoo, että yrityksellä on erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja skaalautua.

Tutustu tästä Jules & Beryl- yritykseen:
https://www.julesandberyl.fi/

Maarit Fellman ja Sari Jokinen

Maarit Fellman ja Sari Jokinen perustivat Intoo Koulutuksen vuonna 2015 koska halusivat tehdä toisenlaisia yrittäjäkoulutuksia kuin joita olivat aikaisemmissa töissään toteuttaneet. 2020 pandemian alku pisti koko yrityksen liiketoimintamallin uusiksi kun lähikoulutukset pysäytettiin. Fellman ja Jokinen eivät halunneet jäädä voivottelemaan vallitsevaa tilannetta vaan he pistivät yhden viikonlopun aikana livestream-studion pystyyn. Nopean toimintansa avulla sekä uusien striimaus-mahdollisuuksien myötä, Intoo pystyy nyt tavoittamaan yrittäjiä ympäri Suomea.Tuomaristo halusi myöntää Golden Pin -tunnustuksen Intoo Koulutukselle sillä he ovat hieno esimerkki siitä, miten ympäröivään tilanteeseen reagoimisesta sekä asiakkaiden tarpeisiin vastaamisesta voi syntyä kilpailuetu. Intoo on loikkasi 2020 todella isosti ja he käyttivtä haastavan pandemia-ajan luodakseen digitaalista kasvua.

Tutustu Intoo Koulutukseen osoitteessa:
https://www.intoo.fi/

Rimita Green

Rimita Green:in takana ovat Minna ja Riku-Pekka Uusitalo ja yritys on perustettu Pietarsaaressa 2014. Yritys toimi ensin maahantuojana mutta on nykyisin keskittynyt myös tuottamaan omia luonnonmukaisia hygieniatuotteitaan. Pandemia-aika vaikutti yritykseen, sillä he eivät päässeet messuille ja kauppoihin kertomaan tuotteiden ja yrityksen tarinaa, joka on keskeinen osa yrityksen brändiä. Tämän vuoksi Minna ja Riku-Pekka alkoivat satsaamaan Rimita Green:in digitaalisiin kanaviin ja verkkokauppaan sekä sosiaaliseen mediaan. Tämä on osa heidän tulevaisuuden strategiaansa. Rimita Green valittiin Rannikko-Pohjanmaan voittajaksi yirtyksen erityisen onnistuneen digiloikan vuoksi. Yritys hyödyntää digitaalisuutta selkeästi ja se näkyy hyvin heidän verkkokaupassaan sekä jälleenmyyjäverkostossaan. Heidän liiketoimintansa on kehittynyt jatkuvasti maahantuojasta omien tuotteiden valmistamiseen ja tätä myötä Rimita Green on onnistuneesti kasvattanut liiketoimintaansa korona-aikana.

Voit tutustua Rimita Green- yritykseen täällä:

https://rimitagreen.com

Hair by Auri

Hair by Auri sai alkunsa Airisniemen omasta pulmasta löytää sopivia hiustuotteita, jotka hoitavat hänen hiuksiaan erityisesti kylmässä säässä. Ensimmäisen vuoden jälkeen Hair by Auri laajensi tuotekategorioitan hiuspidennyksistä hiustenhoitotuotteisiin. Hän näkee, että pandemia-aika oli suuri kasvumahdollisuus yritykselle, sillä se pisti Aurin panostamaan enemmän verkkokauppaan ja digimarkkinointiin. Verkon kautta hän pääsi tutustumaan paremmin asiakkaisiinsa ja tulevaisuudessa hän haluaa satsata asiakaspalveluun, tuotekategorioiden kasvuun sekä kansainvälistymiseen. Golden Pin -tuomaristo näkee, että Hair by Aurin vahvuus on niche-kohderyhmien tavoittaminen verkon kautta, ja markkina-aluetta kasvattamalla tästä pienestä kohderyhmästä voi kasvaa todella suuri. Tuomaristo piti Airisniemen tehokkaasta tavasta käyttää digikanavia markkinoinnissaan ja siitä, että yritys on vahvasti erikoistunut hyvin kilpaillulla alalla.

Voit tutustua Hair by Auri -yritykseen täällä:

https://hairbyauri.com

Kenen digiloikka ansaitsee tunnustusta?

Neljä inspiroivaa yritystä palkitaan tammikuussa Googlen Golden Pin -palkinnolla. Tiedätkö yrityksen joka on:

  • Ajatellut ja toiminut innovatiivisesti?
  • Kehittänyt liiketoimintaansa digitaalisesti? 
  • Onnistunut kasvamaan digitaalisesti pandemia-aikana?
  • Inspiroinut sinua digiloikallaan?

Nyt voit vaikuttaa Golden Pin -palkinnon saajaan. Käytä muutama sekunti ja ehdota yritystä, joka ansaitsee tunnustusta digiloikastaan.
 

Golden Pin -tuomaristo

Taru Jussila

Taru Jussila
Taru Jussila on Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja ja Yrittäjien palveluyhtiö Sypoint Oy:n toimitusjohtaja sekä Yrittäjämedioiden vastaava päätoimittaja. Taustaltaan hän on journalisti sekä media- ja viestintäalan startup-yrittäjä. Jussila on startup-maailmassa edelleen hallitustyöskentelyn kautta.

Carita Orlando

Carita Orlando
Carita Orlando on Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtaja. Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö, joka on tukenut naisia yrittäjyydessä jo vuodesta 1947. Carita on myös toiminut Vantaan kaupungin kaupunginvaltuutettuna jo vuodesta 2013. 

Sami Kankkunen

Sami Kankkunen
Toimii Googlen markkinointijohtajana Suomessa ja johtaa Googlen mainostuotteiden markkinointia Pohjois-Euroopassa. Sami on työskennellyt myös media- ja mainostoimistoissa ratkoen suomalaisten yritysten markkinointihaasteita, sekä kokeillut siipiään startup-yrittäjänä.

Saa tieto viimeisimmistä tapahtumistamme
Saa tieto viimeisimmistä tapahtumistamme
Tilaa Grow with Googlen uutiskirje ja saat lisää tietoa suoraan sähköpostiisi