Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö ja tietojen käsittelyn seloste Diginousu.fi -sivustolla

Tällä sivulla saat tietoa voimassa olevasta tietosuojakäytännöstämme ja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja. Saat tietoa siitä, mitä tietoja rekisteröidään, kun ilmoittaudut esimerkiksi koulutuksiin, työpajoihin, konferensseihin, kun vierailet diginousu.fi -sivustolla, tai kun käytät diginousu.fi -sivuston tarjoamia palveluita. Grow with Googlen ohjelmia ja niihin kuuluvaa diginousu.fi -sivustoa ylläpitää tanskalainen IVÆKST, joka toimii sivuston operaattorina ja vastuullisena tahona. Tämä tietosuojakäytäntö ja tietojen käsittelyn seloste koskee ainoastaan diginousu.fi -sivustoa.

Yhteystiedot:

IVÆKST
Alhambravej 3
1826 Frederiksberg
TANSKA

E-mail: kontakt@ivaekst.dk

Puh: +45 71 99 25 24

Johdanto

IVÆKST (Tästä eteenpäin ’me’) on Grow with Googlen toimija Tanskassa ja toimittaa Grow with Googlen palveluita. IVÆKST vastaa koulutusten koordinoinnista, yhteistyöstä järjestäjien ja kumppanitahojen kanssa, kurssimateriaalien latauksesta, tapahtumista, konferensseista sekä uutisista ja muusta sisällöstä. Suomessa IVÆKST vastaa Digital Impact -ohjelman tuottamisesta. Grow with Google on koulutusohjelma, jonka tavoitteena on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille digitaalisia kompetensseja, ja siten auttaa yrityksiä kasvamaan digitalisaation kautta, ja yksityisiä henkilöitä saamaan työpaikka, tai pätevöitymään nykyisessä tehtävässään. Keräämme henkilötietoja voidaksemme arvioida ja parantaa tarjoamiamme palveluita.

Diginousu.fi -sivuston käyttö

Kun käytät diginousu.fi -sivustoa, käsittelemme seuraavia henkilötietoja; nimi, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, ammatti ja puhelinnumero. Henkilötietojen keräämisen tarkoitus on tarjota parasta mahdollista palvelua käyttäjillemme. Lähetämme mm. muistutusviestejä sähköpostitse ja tekstiviestillä, sekä kurssiarvioinnin päättyneen koulutuksen päätteeksi.

Mittaamme liikennettä ja sivustolla vierailevien käyttäytymistä diginousu.fi -sivustolla tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Tähän tarkoitukseen käytämme Google Analyticsia, joka kerää tietoja ja tilastoja käyttäjien toimista sivustolla. Voit aina kieltäytyä Google Analyticsista käymällä osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Käytämme diginousu.fi -sivustolla myös Facebook pikseleitä seurataksemme maksetun mainonnan vaikutusta.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Keräämme henkilötietoja koulutusten, tapahtumien, konferenssien ja verkkosivuston käyttökokemuksen optimoimiseksi. Keräämme seuraavia henkilötietoja: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköposti ja yrityksen nimi. Tietoja säilytetään, kunnes käyttäjä itse pyytää tietojensa poistoa tietokannastamme, tai enintään 24 kuukautta sen jälkeen, kun tietojen keräämisen tarkoitus on täytetty. Tämän jälkeen tiedot poistetaan. Keräämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

Kun ilmoittaudut koulutukseen, tapahtumaan, kurssikokonaisuuteen tai konferenssiin

Kun tilaat uutiskirjeemme

Keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme tapahtumiin ilmoittautumista varten (kurssit, kurssikokonaisuudet, videokoulutukset, livestreamit ja muut vastaavat). Tietojasi ei jaeta muiden kanssa, ja osoitamme selkeästi tähtimerkinnän (*) avulla mitkä henkilötiedot ovat pakollisia, ja ilman tähtimerkintää (*) mitkä vapaaehtoisia.

Tietosuoja

Noudatamme tietosuojalakia ja säilytämme henkilötietoja turvallisesti ja luottamuksellisesti. Käytämme tietokoneita ja palvelimia, joissa on tarkasti rajattu käyttöoikeus, ja jotka sijaitsevat suojatuissa ja valvotuissa tiloissa. Testaamme ja kontrolloimme jatkuvasti turvatoimiamme varmistaaksemme, että kaikki toimenpiteemme täyttävät asianmukaiset vaatimukset käyttäjiemme tietoturvaa ajatellen.

Markkinointi

Henkilötietoja käytetään yksilöimään uutiskirjeiden kautta lähettämäämme markkinointiviestintää, jota lähetämme käyttäjäjillemme uutiskirjeiden kautta. Markkinointiviestinnän lisäksi käytämme henkilötietoja viestiäksemme tarjoamistamme kursseista ja palveluista. Viestintä voi tapahtua puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Sinun oikeutesi

Lain mukaan sinulla on oikeus vaikuttaa siihen kuinka käsittelemme henkilötietojasi:

Tarkastusoikeus: Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta keräämämme tiedot.

Korjaus ja poistaminen: Sinulla on oikeus vaatia korjausta virheellisiin henkilötietoihin. Lisäksi sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista rekisteristä tai henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Vastustaminen: Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Jos haluat käyttää yllä mainittuja oikeuksiasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät alta.

Kuka on rekisterinpitäjä ja miten saan yhteyden IVÆKST:iin?

Tietojesi käsittelystä vastaa:
IVÆKST
Alhambravej 3

1826 Frederiksberg 
TANSKA

Voit lähettää rekisteriin ja henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät kysymykset sähköpostitse
Erik Lautrup-Larsenille, osoitteeseen erik@ivaekst.dk.

Voit ottaa yhteyttä IVÆKST:iin sähköpostitse: kontakt@ivaekst.dk
tai puhelimitse: +45 71 99 25 24

Saa tieto viimeisimmistä tapahtumistamme
Saa tieto viimeisimmistä tapahtumistamme
Tilaa Grow with Googlen uutiskirje ja saat lisää tietoa suoraan sähköpostiisi